съхранение на стволови клетки, кръв от пъпна връв, пъпна връв, плацента

Член на Асоциацията на тъканните банки за умбиликална кръв в България (АТБУКБ)

Услуга Позиция С

Услуга Позиция С

Биохеленика предоставя възможността за криосъхранение на допълнителен брой хемопоетични стволови клетки, извлечени от пъпната връв и плацентата. Ние сме еднинствената компания в България, които притежаваме ноу-хау и защитен патент №1007478 за изолиране на клетки от плацентарната кръв. 

 

Услугата включва класическото вземане на кръв от пъпна връв заедно с цялата плацента, което гарантира двойно количество хемопоетични стволови клетки! Това пък от своя страна би могло да бъде достатъчно за лечението на хематологични заболявания, дори и при възрастни пациенти с голямо телесно тегло.

Методът за извличане и съхранение на стволови клетки от плацента е публикуван в международното списание Transplantation proceedings 2007, 39(10) 3380-4 и е награден на 15-ия Национален конгрес по трансплантации в град Солун, през месец декември, 2007 година.
 

Цена на услугата:

 

Позиция А - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв - 4300 лв.

Позиция В - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв и мезенхимни клетки от цялата дължина на пъпната връв - 5500 лв.

Позиция C - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв и от плацентата - 5 800 лв.

Позиция D - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв, мезенхимни клетки от цялата дължина на пъпната връв и от плацентата - 8200 лв.

НОВО - Към всяка една от услугите предлагаме допълнително съхранение на клетки VSELs - 400 лв. Научете повече и направете най-добрия избор за Вас.

 

Ако очаквате близнаци, получавате 50% отстъпка от цената на услугата за втория близнак!

Предлагаме възможност за месечно разсрочване на вноската без оскъпяване!

 

ДОГОВОР

ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ

ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ

 

Имате още въпроси, попитайте ни ТУК!