съхранение на стволови клетки, кръв от пъпна връв, пъпна връв, плацента

Член на Асоциацията на тъканните банки за умбиликална кръв в България (АТБУКБ)

Услуга Позиция С

Услуга Позиция С

Биохеленика предоставя възможността за криосъхранение на допълнителен брой хемопоетични стволови клетки, извлечени от пъпната връв и плацентата. Ние сме еднинствената компания в България, които притежаваме ноу-хау и защитен патент №1007478 за изолиране на клетки от плацентарната кръв. 

 

Услугата включва класическото вземане на кръв от пъпна връв заедно с цялата плацента, което гарантира двойно количество хемопоетични стволови клетки! Това пък от своя страна би могло да бъде достатъчно за лечението на хематологични заболявания, дори и при възрастни пациенти с голямо телесно тегло.

Методът за извличане и съхранение на стволови клетки от плацента е публикуван в международното списание Transplantation proceedings 2007, 39(10) 3380-4 и е награден на 15-ия Национален конгрес по трансплантации в град Солун, през месец декември, 2007 година.
 

Цена на услугата:

 

Позиция А - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв - 4300 лв.

Позиция В - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв и мезенхимни клетки от цялата дължина на пъпната връв - 5500 лв.

Позиция C - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв и от плацентата - 5 800 лв.

Позиция D - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв, мезенхимни клетки от цялата дължина на пъпната връв и от плацентата - 8200 лв.

НОВО - Към всяка една от услугите предлагаме допълнително съхранение на клетки VSELs - 400 лв. Научете повече и направете най-добрия избор за Вас.

 

Ако очаквате близнаци, получавате 50% отстъпка от цената на услугата за втория близнак!

Предлагаме възможност за месечно разсрочване на вноската без оскъпяване!

 

ДОГОВОР

ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ

ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ

КАЛКУЛАТОР ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ

 

Имате още въпроси, попитайте ни ТУК!