съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпна връв, тъканна банка за съхранение на стволови клетки

Член на Асоциацията на тъканните банки за умбиликална кръв в България (АТБУКБ)

Услуга "Позиция А"

Услуга

Знаете ли, че кръвта от пъпната връв, пъпната връв и плацентата, които обикновено се изхвърлят след раждането, са източник на стволови клетки, които притежават лечебни ствойства и в бъдеще могат да послужат за запазване здравето на детето.

 

Съхранението на стволови клетки е една своеобразна застраховка. Тя няма да ни предпази от болест, но ще даде по-голяма сигурност и надежда, че дори болест да разклати основите на семейството, всичко може да се завърне отново по местата си.

 

Най-стария и класически метод за изолиране на стволови клетки е от кръвта на пъпната връв. Вземането на кръв трябва да бъде извършено до 30 секунди след раждането и прерязването на пъпната връв. Тази процедура трае около 5 минути и е напълно безопасна за детето и за майката. Необходимо е да бъде събрано възможно най-бързо и по-голямо количество кръв. 

Всички данни сочат, че възрастта, националността, увеличението на теглото на майката по време на бременността и полът на детето не играят никаква роля за успешното събиране на кръв от пъпната връв. 
Колкото по-голям обем кръв се събере, толкова по-висок е окончателният брой стволови клетки, които се съхраняват.

 

Цена на услугата:

 

Позиция А - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв - 4300 лв.

Позиция В - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв и мезенхимни клетки от цялата дължина на пъпната връв - 5500 лв.

Позиция C - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв и от плацентата - 5 800 лв.

Позиция D - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв, мезенхимни клетки от цялата дължина на пъпната връв и от плацентата - 8200 лв.

НОВО - Към всяка една от услугите предлагаме допълнително съхранение на клетки VSELs - 400 лв. Научете повече и направете най-добрия избор за Вас.

 

Кампания ТВОЯТ ИЗБОР ЗА БЪДЕЩО ЗДРАВЕ - Позиция А + VSELs = 4000 лв.

 

Ако очаквате близнаци, ползвате 50% отстъпка от цената на услугата за втория близнак!

Предлагаме възможност за месечно разсрочване на вноската без оскъпяване!

 

ДОГОВОР

ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ

ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ

 

Имате още въпроси, попитайте ни ТУК!