съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпна връв, тъканна банка за съхранение на стволови клетки

Член на Асоциацията на тъканните банки за умбиликална кръв в България (АТБУКБ)

Услуга "Позиция А"

Услуга

Знаете ли, че кръвта от пъпната връв, пъпната връв и плацентата, които обикновено се изхвърлят след раждането, са източник на стволови клетки, които притежават лечебни ствойства и в бъдеще могат да послужат за запазване здравето на детето.

 

Съхранението на стволови клетки е една своеобразна застраховка. Тя няма да ни предпази от болест, но ще даде по-голяма сигурност и надежда, че дори болест да разклати основите на семейството, всичко може да се завърне отново по местата си.

 

Най-стария и класически метод за изолиране на стволови клетки е от кръвта на пъпната връв. Вземането на кръв трябва да бъде извършено до 30 секунди след раждането и прерязването на пъпната връв. Тази процедура трае около 5 минути и е напълно безопасна за детето и за майката. Необходимо е да бъде събрано възможно най-бързо и по-голямо количество кръв. 

Всички данни сочат, че възрастта, националността, увеличението на теглото на майката по време на бременността и полът на детето не играят никаква роля за успешното събиране на кръв от пъпната връв. 
Колкото по-голям обем кръв се събере, толкова по-висок е окончателният брой стволови клетки, които се съхраняват.

 

Цена на услугата:

 

Позиция А - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв - 4300 лв.

Позиция В - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв и мезенхимни клетки от цялата дължина на пъпната връв - 5500 лв.

Позиция C - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв и от плацентата - 5 800 лв.

Позиция D - преработка и съхранение на стволови клетки от кръвта на пъпната връв, мезенхимни клетки от цялата дължина на пъпната връв и от плацентата - 8200 лв.

НОВО - Към всяка една от услугите предлагаме допълнително съхранение на клетки VSELs - 400 лв. Научете повече и направете най-добрия избор за Вас.

 

Кампания ТВОЯТ ИЗБОР ЗА БЪДЕЩО ЗДРАВЕ - Позиция А + VSELs = 4000 лв.

 

Ако очаквате близнаци, ползвате 50% отстъпка от цената на услугата за втория близнак!

Предлагаме възможност за месечно разсрочване на вноската без оскъпяване!

 

ДОГОВОР

ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ

ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ

КАЛКУЛАТОР ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ

 

Имате още въпроси, попитайте ни ТУК!