съхранение на стволови клетки, раждане, млечно зъбче, тъканна банка биохеленика
Надеждната европейска банка за стволови клетки

Нашите услуги

Нашите услуги

Като компания, която е ориентирна към бъдещото приложение на стволовите клетки, за нас е важно съхраненото количество да е максимално голямо. Също така ние предоставяме и възможност на родителите да изберат от нашите услуги, съобразявайки се с техният бюджет.

 

Непосредствено след РАЖДАНЕТО могат да се съхранят изключително много стволови клетки, тъй като кръвтта от пъпната връв, тъканта от пъпната връв и плацентата са изключително богати на тези клетки. Количеството, което се събира от тях, е много голямо. В същото време кръвта, пъпната връв и плацентата са отпадъчен продукт при раждането и благодарение на последните научни открития, беше установено, че те съдържат първични необременени стволови клетки. Те имат приложение в лечението на над 80 вида болести, за които Световната Здравна Организация е дала своето одобрение. Това са болести, които до скоро се смятаха за нелечими. На етап клинични проучвания е лечението на болести, за да се проследи терапията с приложение на стволови клетки.

 

Услугите, които предлага Биохеленика България при раждането, са:

Позиция А - преработка и съхранение на стволови клетки от кръв от пъпна връв. Повече прочетете ТУК.

Позиция В - преработка и съхранение на стволови клетки от кръв от пъпна връв и мезенхимни клетки от пъпна връв от веществото на Wharton's jelly. Повече прочетете ТУК.

Позиция C - преработка и съхранение на стволови клетки от кръв от пъпна връв и стволови клетки от плацента. Повече прочетете ТУК.

Позиция D - преработка и съхранение на стволови клетки от кръв от пъпна връв, мезенхимни клетки от пъпна връв и стволови клетки от плацента. Повече прочетете ТУК.

 

Към всяка една от услугите се предлага и допълнително съхранение на клетки VCELs. Те са най-примитивните клетки, по-примитивни от хематопоетичните и могат да възстановят хематопоетични, както и клетките на всеки орган от човешкото тяло. VCELs са уникални стволови клетки, с които е наситена кръвта на пъпната връв. Повече за клетките VCELs можете да прочетете ТУК.

 

Биохеленика България е първата компания в България, която предлага втори шанс на родителите, които са пропуснали възмоността - съхранение на стволови клетки от пулпата на млечно зъбче. Въпреки че са по-малко количество, те също дават възможност за последващо лечение при нужда.

 

Услугите, които предлага Биохеленика България от млечно зъбче, са:

Позиция А - преработка и съхранение на стволови клетки от един млечен зъб.

Позиция B - преработка и съхранение на стволови клетки от два едновременно екстрахирани млечни зъба.

Позиция С - преработка и съхранение на стволови клетки от два последователно екстрахирани млечни зъба.

Повече за съхранението на стволови клетки от млечен зъб и финансовите условия можете да прочетете ТУК.