хемопоетични стволови клетки, виселс, VSELs, съхранение на стволови клетки

Член на Асоциацията на тъканните банки за умбиликална кръв в България (АТБУКБ)

Хематопоетични стволови клетки (ХСК) + VSELs клетки

Хематопоетични стволови клетки (ХСК) + VSELs клетки

Биохеленика стартира кампания „Твоят Избор за Бъдещо Здраве“.

Целта на кампанията е родителите да имат възможност да подсигурят здравето на своето дете като съхранят стволови клетки от пъпната връв + VSELs клетки при преференциални условия.

 

Биохеленика е единствената тъканна банка в България, която предлага, към основните си услуги, съхранението на допълнителен вид клетки - наречени VSELs клетки, които представляват най-примитивната част от специална клетъчна популация за автоложна употреба в регенеративната и репродуктивната медицина.

 

САМО СЕГА!

ХСК + VSELs клетки = 4000 лв.

 

 

 

 

 

 


 

Какво включва пакета?

 

Каква е стандартната цена на Позиция А и на VSELs?

Стандартната цена за съхранение на хематопоетични стволови клетки от кръвта на пъпната връв е в размер на 4300 лв и допълнително за VSELs клетки още 400 лв.

 

Какво спестявам с този пакет?

Вие спестявате 700 лв. при сключването на договор за съхранение на стволови клетки с избор Позиция А + VSELs клетки.

 

До кога мога да се възползвам?

Можете да се възползвате от специалните цени до 31.03.2022 г.!

 

За повече въпроси?

Свържете се с нас на тел. 0700 10 804, пишете ни на info@biohellenika.bg или ни посетете на адрес: София, бул. Гоце Делчев 57, ет. 1.

 

Нужно ли е присъствието и на двамата родители при подписване на договор за съхранение?

Желателно е, както и всеки друг е добре дошъл. 

 

Как се извършва плащането?

Плащането е предвидено на две вноски, като първата вноска се заплаща след подписан договор. Възможно е то да бъде направено в брой или по банков път.

 

Мога ли да сключа договор за разсрочено плащане?

Да! Биохеленика предлага гъвкавост при плащането и възможност за безлихвено отложено плащане.

 

Има ли значение кога ще родя за подписването на договора?

С влизане в деветия месец е желателно да сте сключили договор за съхранение на стволови клетки.

 

 

 

 

 

Очаквам близнаци. Важи ли отстъпката за второто дете?

Да, ползвате отстъпка от 50% за второто дете.

 

Защо е важно да съхраня стволови клетки при раждането?

Стволовите клетки са първичните клетки на човешкия организъм. Те се формират още през третия до петия ден от развитието на ембриона и дават началото на всички тъкани и органи. При раждането те са в милиарди, с висока жизнеспособност, недиференцирани и са носители на оригиналната ДНК на индивида.

 

За какво служат хематопоетичните стволови клетки?

От хематопоетичните стволови клетки произлизат всички клетки на кръвта, а те са отговорни за функциите на кръвотворните органи в човешкия организъм. Използват се за лечение на кръвни заболявания, като левкемии, лимфоми, анемии и много др.

 

Какво са VSELs клетките?

VSELs клетки са изключително малки по своя размер, уникални стволови клетки, с които е наситена кръвта на пъпната връв. VSELs са най-примитивните клетки, по-примитивни от хематопоетичните и могат да възстановят както тях, така и клетките на всеки орган от човешкото тяло.

 

Защо да съхраня стволови клетки в Биохеленика?

Биохеленика е биотехнологично дружество, което притежава всички необходими задължителни сертификати, разрешителни и акредитации за осъществяване на своята дейност, в областта на тъканното и клетъчно банкиране, което я прави несравнима! Биохеленика е една от малкото тъканни банки в Европа, която притежава международна акредитация от ААВВ – Американската Асоциация на Тъканните Банки, която гарантира съответствие със стриктните стандарти при криосъхранението и лечение със стволови клетки навсякъде по света.

 

Биохеленика е изключителен партьор с „Националния фонд за научни изследвания“ /NHRF/ в областта на криосъхранението на стволови клетки, регенеративната медицина и терапия. Освен това си сътрудничи с редица международни медицински университети и институти по света. До днес Биохеленика е участвала успешно в над 1000 лечения с автоложни стволови клетки.

 

Станете и Вие част от Нашето семейство! Очакваме ви!

 

Възползвайте се от пакетната цена за съхранение на хематопоетични стволови клетки от кръвта на пъпната връв и VSELs клетки за 4000 лв.