хемопоетични стволови клетки, мезенхимни стволови клетки, VSELs, тъканна банка Биохеленика

Член на Асоциацията на тъканните банки за умбиликална кръв в България (АТБУКБ)

Хематопоетични и мезенхимни стволови клетки + VSELs клетки

Хематопоетични и мезенхимни стволови клетки + VSELs клетки

Биохеленика стартира кампания "Твоят избор за бъдещо здраве". Целта на кампанията е родителите да имат възможност да подсигурят здравето на своето дете като съхранят хематопоетични и мезенхимни стволови клетки + VSELs клетки при преференциални условия.

 

Биохеленика е единствената тъканна банка в България, която предлага, към основните си услуги съхранението на допълнителен вид клетки - наречени VSELs клетки, които представляват най-примитивната част от специална клетъчна популация за автоложна употреба в регенеративната и репродуктивната медицина.

 

САМО СЕГА!

ХСК + МСК + VSELs клетки = 5000 лв.

 

 

 

 


 

Какво включва пакета?

 

Каква е стандартната цена на Позиция В и на VSELs?

Стандартната цена за съхранение на хематопоетични стволови клетки от кръвта на пъпната връв и мезенхимни стволови клетки от тъканта на пъпната връв е 5500 лв и допълнително за съхранение на VSELs клетки още 400 лв.

 

Какво спестявам с този пакет?

Вие спестявате 900 лв. при сключването на договор за съхранение на стволови клетки с избор Позиция В + VSELs.

 

До кога мога да се възползвам?

Можете да се възползвате от специалните цени до 31.03.2022 г.!

 

За повече въпроси?

Свържете се с нас на тел. 0700 10 804, пишете ни на info@biohellenika.bg или ни посетете на адрес: София, бул. Гоце Делчев 57, ет. 1.

 

Нужно ли е присъствието и на двамата родители при подписване на договор за съхранение?

Желателно е, както и всеки друг е добре дошъл.

 

Как се извършва плащането?

Плащането е предвидено на две вноски, като първата вноска се заплаща след подписан договор. Възможно е то да бъде направено в брой или по банков път.

 

Мога ли да сключа договор за разсрочено плащане?

Да! Биохеленика предлага гъвкави условия за плащане и възможност за безлихвено разсрочено плащане.

 

Има ли значение кога ще родя за подписването на договора?

С влизане в деветия месец е желателно да сте сключили договор за съхранение на стволови клетки.

 

 

 

 

 

Очаквам близнаци. Важи ли отстъпката за второто дете?

Да, ползвате отстъпка от  50% за второто дете.

 

Защо е важно да съхраня стволови клетки при раждането?

Стволовите клетки са първичните клетки на човешкия организъм. Те се формират още през третия до петия ден от развитието на ембриона и дават началото на всички тъкани и органи. При раждането те са в милиарди, с висока жизнеспособност, недиференцирани и са носители на оригиналната ДНК на индивида.

 

За какво служат хематопоетичните стволови клетки?

От хематопоетичните стволови клетки произлизат всички клетки на кръвта, а те са отговорни за функциите на кръвотворните органи в човешкия организъм. Използват се за лечение на кръвни заболявания, като левкемии, лимфоми, анемии и много др.

 

За какво се използват мезенхимните стволови клетки?

Мезенхимните стволови клетки могат да се превърнат в клетки на костна, мастна, мускулна, хрущялна, нервна тъкан, в ендотелни клетки и хормон-продуциращи клетки.

 

Какво са VSELs клетките?

VSELs клетки са изключително малки по своя размер, уникални стволови клетки, с които е наситена кръвта на пъпната връв. VSELs са най-примитивните клетки, по-примитивни от хематопоетичните и могат да възстановят както тях, така и клетките на всеки орган от човешкото тяло.

 

Защо да съхраня стволови клетки в Биохеленика?

Биохеленика е биотехнологично дружество, което притежава всички необходими задължителни сертификати, разрешителни и акредитации за осъществяване на своята дейност в областта на тъканното и клетъчно банкиране, което я прави несравнима! Биохеленика е една от малкото тъканни бани в Европа, които притежава международна акредитация от ААВВ – Американската Асоциация на Тъканните Банки, която гарантира съответствие със стриктните стандарти при криосъхранението и лечение със стволови клетки навсякъде по света.

 

Биохеленика, е изключителен партьор с „Националния фонд за научни изследвания“ /NHRF/ в областта на криосъхранението на стволови клетки, регенеративната медицина и терапия. Освен това си сътрудничи с редица международни медицински университети и институти по света. До днес Биохеленика е участвала успешно в над 1000 лечения с автоложни стволови клетки.

 

Станете и Вие част от Нашето семейство! Очакваме Ви!

 

Възползвайте се от пакетната цена за съхранение на хематопоетични стволови клетки от кръвта на пъпната връв, мезенхимни стволови клетки от тъканта на пъпната връв и VSELs клетки за 5000 лв.